DIRLJIVO! Ovako je Šaban hvalio Jelenu i pevao joj na kolenima (VIDEO)

Dok su zajedno bili u žiriju “Zvezda Granda” pre nekoliko sezona Jelena Karleuša je uvek pravila šou u emisiji sa Šabanom Šaulićem. Često je zamerala takmičarima kad pevaju narodne pesme iako je imala puno poštovanje prema svom starijem kolegi, negovoj karijeri i najvećim hitovima koje je otpevao.

U muzičkom kvizu u emisiji “Zvezde Granda Specijal” Jelena Karleuša, koja je do tada često kritikovala narodnjake, dobila upravo zadatak da otpeva nekoliko takvih pesmama uživo među kojima je bila i jedna Šabanova. Pevačica je to trebala da učini pred kraljem narodne muzike koji je sedeo u studiju.
“On je čovek vanzemaljac i nije fer da ja kojoj ne leže ti trileri to radim. Pokušaću da izimitiram te narodnjačke trilere”, rekla je tada Jelena i zapevala uživo numeru “Viđaš li mi staru ljubav”, a Šaban se uhvatio za glavu. Kad je pop diva otpevala pesmu, Šaban je imao samo reči hvale.

“Na samom njenom početku smo bili zajedno i pevali u Vršcu i ona još tad imala talenta i više nego što treba. A ovo što je sad otpevala retko koja pevačica koja peva narodnu muziku može da otpeva”, rekao je Šaban tada i pokazao koliko je je bio dobar čovek.

Pogledajte:
https://youtu.be/Qeei-zq75ng?t=151
Šaban je nakon toga prihvatio muzički izazov da on njoj otpeva jednu pesmu i odabrao je “Moj tihi ubica”. On je bez problema kleknuo ispred nje i zapevao. Pogledajte:

Podsećamo, Jelena Karleuša je bila u šoku kad je čula vest o Šabanovoj smrti.

“Teško mi je da prihvatim da se ovo desilo. Ne verujem da ovo pišem. Veliki, najveći. Ponosna sam na svaki sekund koji smo zajedno proveli na snimanjima… Velika tragedija i tuga. Počivaj u miru… Ne znam sad šta više da napišem”, poručila je Jelena Karleuša putem Instagrama.

Foto: Z.K.Munja / Autor: A.Bakić

Back to top button