“URLIČEM OD BOLA, LEKARI ME TERAJU DA…” Jedini ŽIVI svedok progovorio o mestu nesreće! “Šaban je izašao iz automobila, seo na ogradu…”

Šaban Šaulić, nesreća, Foto: Screenshoot, Alo!
Jedini preživeli iz automobila u kojem su kobnog dana, 17. februara bili tragično nastradali Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, kum Slobodan Boban Stojadinović za “Blic” govori o tome kako se sada oseća, ali i otkriva nove detalje koje javnost nije znala.

– Ležim u krevetu, tako reći ne mogu da ustanem. Teraju me da šetam da ne bi dobio upalu pluća. Na silu moram da ustanem, plačem na sav glas i urličem od bola. Moram da stanem i da se uspravim da bi bolje disao, jer kada ležite u postelji prikujete se za postelju. To otežava rad plućima, onda tromboze, onda me na silu teraju da ustanem. Noge ne mogu da pomerim zbog karlice, jer mi je pukla – tihim glasom govori Slobodan za “Blic” i otkriva nove detalje saobraćajke:

– Izašao je iz automobila, sedeo na nekoj ogradi, držao se za stomak ili ne znam gde. Rekao je da mu je loše, priključili su ga na aparate, videli da gube pritisak ali nisu znali gde. Pošto nije imao spoljašnje krvarenje, znali su da je unutrašnje. Pozvali su hitno helikopeter koji je sleteo, na aprate i u bolnicu. Juče me je posetio dežuran doktor koji je bio na licu mesta da nas zbrine i rekao da je Šaban bio pri svesti tokom čitave situacije – završava Slobodan.

Te povrede izazvane nesrećom jesu izazvale njegove smrt. Povrede su bile toliko velike, da sve i da su ga operisali, ne bi uspeli da mu spasu život. Osim toga, nema znakova da nije imao pojas – piše u saopštenju policije do kojeg je došao nemački sajt “Neue Westfalische”.

AUTOR: Alo.rs/J.I.

Back to top button