Šabanova udovica Goca se obratila javnosti nedjelju dana poslije tragične nesreće

Legendarni pjevač i vlasnik najvećih hitova narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život prije sedam dana, 17. februara, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj.
Sahrana ovom velikanu obavljena je u petak 22. februara na Novom groblju, a Šabanovi posmrtni ostaci sada počivaju u Aleji zaslužnih građana. Šaulić je iza sebe ostavio neutješnu suprugu Gordanu i troje djece, Sanelu, Ildu i Mihajla.

Goca Šaulić je sada, sedam dana nakon stravičnog gubitka, smogla snage da se obrati javnosti i zahvali na neizmjernoj podršci i riječima utjehe.

Saopštenje Šabanove udovice vam prenosimo u cjelosti:

Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, deda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovek i umetnik Šaban Šaulić. Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i dela iz celog sveta na bezbrojnim izjavama saučešća, podršci i saosećanju u našem bolu. Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama, Predsedništvu i Vladi RS, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Nemačkoj, čelnicima grada Beograda kao i svima ostalima koji su pomogli da lakše probrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana. Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezevnoj pomoći dugujemo predsedniku RS Aleksandru Vučiću i članovima njegove porodice, ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsednika RS Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsedavajućem predsedništva BIH Miloradu Dodiku. Sa neizmernom zahvalnošću i poštovanjem, Gordana Šaulić sa decom – stoji u saopštenju porodice Šaulić.

(Pink)

Back to top button