BOSANAC OPLEO PO ŠABANOVOJ SMRTI, KARLEUŠI I ZVEZDAMA GRANDA: Jelena je profesionalac, a Bekuta je stalno na dijetama! BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Foto: Damir Dervišagić

Dragan Stojković Bosanac prokomentarisao je smrt Šabana Šaulića, odlazak na večni počinak majke Jelene Karleuše, Divne Karleuše, ali i progovorio o autoritetu Saše Popovića u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, čiji je član žirija.

Bosanca je potresla smrt kralja narodne muzike, ali isto tako mu je i previše pitanja postavljeno na pomenutu temu, pa je rešio da to bude za njega od sada zatvorena tema.

“Da vam kažem iskreno, ja o Šabanovoj smrti više ne mogu i ne želim da pričam. Stvarno me razumite. Sve što je bilo videli ste, videli ste i kako sam primio tu vest i koliko mi je teško. Zbog svega toga ja više to ne želim da komentarišem. I nije u redu da me išta više pitate”, rekao je Bosanac.

Njih dvojica jedno vreme nisu komunicirali, a Dragan je otkrio da to i nije bilo baš tako, jer su oni “gospoda”.

“Ma to su gluposti i izmišljotine, ma kakvi… Mi smo gospoda, nama to nikad nije priličilo, sve je to prenapumpano zbog emisija”, izjavio je Bosanac.

Što se tiče koleginice Jelene Karleuše, Bosanac smatra da nju ništa ne može da poljulja.

“Jelena je profesionalac u svom poslu, tako da se ponaša kao i uvek, a tako i treba. Privatni život ne treba da utiče na posao. Ne brinite vi za nju, ona stoji čvrsto na zemlji, ne može nju ništa da poljulja”, reko je on.

S obzirom na autoritet koji direktor Granda ima u muzičkom takmičenju, sve je zanimalo kako se Bosanac nosi sa “naredbama” koje dobija u emisiji.

“Meni Popović ne može da naredi ništa, niti on to pokušava. Tamo svako od nas ima pravo da radi šta želi, pa zato smo i tamo”, rekao je Stojković.

Na pitanje o dijeti Ane Bekute i mršavljenju, kojim se “zabavlja” u posednje vreme, priznao je da njegova koleginica jede samo salate.

“Ne znam da li je Ana smršala, ne zagledam je, ali stalno se bori sa nekim salatama, ništa konkretno ne jede”, odgovorio je Bosanac.

Kurir.rs, Svet / Foto:Damir Dervišagić

Back to top button