Navijači Juventusa oduševljeni: Pjanićeva reakcija kod penala postala hit

Kada je Kuipers pokazao na “kreč” reprezentativac BiH od sreće je pao na koljena

Pjanić je protiv Atletica bio “motor” Juventusa

FOTO: JUVENTUS
Fudbaleri Juventusa u utorak su sa 3:0 savladali Atletico Madrid i izborili plasman u četvrtfinale Lige evropskih prvaka.

Stara dama je pred domaćima navijačima nadoknadila 0:2 iz prvog meča, a junak trijumfa u Torinu bio je Cristiano Ronaldo, koji je kompletirao hat-trick.

Portugalac je treći i odlučujući gol postigao u 86. minuti iz jedanaesterca. Correa je oborio Bernardeschija, a sudija Bjorn Kuipers pokazao je na bijelu tačku.

Uslijedilo je veliko olakšanje za navijače, ali i igrače Juventusa. A pravi hit na društvenim mrežama izazvala je reakcija Miralema Pjanića.

Kada je Kuipers pokazao na “kreč” reprezentativac BiH od sreće je pao na koljena, što je oduševilo i navijače Juventusa, čiji je Pjanić bio ljubimac i prije meča sa Atletico Madridom.
https://twitter.com/i/status/1105924229277630472
Ronaldo je prije nego što je realizovao najstrožiju kaznu protivničku mrežu pogađao u 26. i 48. minuti. Zasluženo je ponio epitet igrača utakmice, ali je sjajan bio i Zmaj. Ugledni France Football našeg veznjaka nagradio je sa ocjenom 9, obrazloživši da je bio pravi maestro na terenu…

Izvor:
Faktor

Back to top button