Saša Trivić poručio: Zaustavite ovo ludilo, šteta može biti ogromna!

Trivić je kazao da je kompletna priča izvučena iz konteksta i da se radi o ‘zlonamjernom iskrivljivanju činjenica’
Društvene mreže od jučer bruje o stavovima jednog od ključnih ljudi lanca pekara “Manja” Saše Trivića. Kao što je već poznato, Trivić je navodno u svojim tvitovima veličao Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

Te objave su izazvale ogorčenje brojnih Sarajlija koji su na društvenim mrežama pokrenuli apel za bojkot proizvoda ove kompanije. Inače lanac pekara “Manja” ima poslovnice u sarajevskim naseljima Otoka, Hrasno, Čengić Vila, Vogošća, Koševo…
Za banjalučke medije je progovorio i Saša Trivić, vlasnik spomenute kompanije. On je kazao da je kompletna priča izvučena iz konteksta i da se radi o ‘zlonamjernom iskrivljivanju činjenica’.
Da mi je neko prije nekoliko godina rekao da će se 2019. godine dešavati ovo, prozivke o četnicima i slično, ne bih mogao da vjerujem. Najcrnje je to što pišu da sam rekao nešto što nisam. Izvučen je jedan moj tvit iz 2016. u vezi Dana RS-a, a optužen sam da podržavam ratni zločin. Radi se o zlonamjernom iskrivljivanju činjenica, jer se na Tviteru može naći i to da sam pisao da za zločin svako treba da odgovara i da treba zaustaviti mržnju među ljudima – kaže Saša Trivić, vlasnik “Krajina Klasa” i dodaje:
– Ako tako budemo radili, može se desiti bojkot u Republici Srpskoj za robu koja dolazi iz Federacije BiH. Hoćemo li prebrojavati krvna zrnca u robi? Ako se ludilo ne zaustavi, šteta može biti ogromna – kazao je Trivić za banjalučki portal SrpskaInfo.
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

Back to top button