Skandalozno: David nasrnuo na Aleksandru, pa napravio potpuni haos! Histerisao i urlao, obezbjeđenje moralo da reaguje! (VIDEO)

Nakon što su se smirile strasti, Branislav Radonič Brendon ustao je kako bi prokometnarisao zadatak koji je zadao Veliki šef. Naime, svi stanari Bijele kuće je trebalo da iznesu svoje mišljenje o povratku Aleksandri Subotić i njenoj priči.

– Primijetio sma promjenu u njenom govoru, tonu u kom izgovara riječi. Meni se tvoje ponašanje dopada i mislim da si se vratila i da ti se probudilo dostojanstvo u sebi. Smatram da si nekako stasala psiho-fizički, ta promjena se vidi na tebi. Moj komentar je da budeš dostojanstvena i da se ne pravdaš previše, jer neke stvari ne moraju riječima da se izjave. Budi iskrena prema sebi. Moja slika o tebi je pozitivna i tvom povratku ovdje. Samo nemoj previše da polažeš račune – imao je opširan komentar Brendon.

– Ranije je dolazila u moje restorane, vrlo se pristojno ponašala kao gost. Upoznala sam ih ovdje, izgledali su mi zaljubljeni kao i ovdje kad su došli. Aleksandra je mene okrivila za nešto što nisam radila, spomenula i više nismo imale sukob. Smatram da je trebalo da ti kaže, mislim da treba da te puste da sama objasniš šta se desilo sa čovjekom kog si voljela i voljela bih da istina izađe na vidjelo – ispričala je Zorica Marković.

David Dragojević bio je iziritiran Aleksandrinin govorom, te je skočio i htio da je demantuje na osnovu onoga što je ona rekla. Subotićeva je govorila da je zbog Davida u nekoliko navrata bojkotovala. Dokle ćeš više da prebacuješ sve na mene, p**ka ti materina bre! Meni ovdje ljudi prenose istinu! Koji si mi k**ac trebala, razmažena si bila! Uvijek si govorila i dobijala si sve! Koji ćeš mi k**ac kad si budala!? Je l’ te boli? Ti si ta koja je bojkotvala, nisi htjela da ideš u emisiju, zbog tebe! Jesam li ti rekao da se ona čula sa Tomovićem kad te je ova udarila? Sve sam joj govorio! To si ti! Sve sam joj dole pričao! Nećeš da pričaš, jer glumiš žrtvu! Njoj odgovara, jer je smeće! Smećari jedni! Sve oko vas mi se smučilo! Praviš me budalom, sve sam trpio! Zbog čega? Nismo se ni kupali zajedno nekoliko noći, rekla si mi da da osjećaš da te ne volim. Šta si za Zoricu pričala? Da podvodi i sve! Ja zbog ovakvih stvari nisam htio da uđem! Porodicu ste prodali zbog para! Pravite majmuna od mene – vikao je od bijesa Dragojević.

– Govorio si na vratima ovdje da idemo u pab. On je bio taj koji je bojkotovao. Ti si bolestan i lažov, sam si sebi ovo napravio! Ti si mene prevario! Nisi mi ništa govorio! Prestani da lažeš. Ti si prodao porodicu i ostavio majku – vikala je i Aleksandra preko Davida.

– Ti si p*der, g*vno i žigolo. Nemoj da jašeš na mene. Za vaša sr*nja nisam ja kriva! Ne miješaj mene – ubacila se i Zorica.

Kako je situacija izmakla kontroli, obezbjeđenje je moralo da reaguje, ali na sreću nije došlo do većeg okršaja bivših partnera.

e-turneja.com

Back to top button