Pročitajte poruke koje su poznate ličnosti slale m*krou: Pošalji mi dr*lju koja se dobro tu*a! (FOTO)

Mihajlo Maksimović, najveći m.kro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca pros..tucije, na saslušanju se branio ćutanjem, a uskoro bi u istrazi trebalo da budu saslušane i djevojke koje je podvodio. Među njima su i zvučna imena srpske estrade – pjevačice, starlete i voditeljke, čije su provokativne fotografije krasile Maksimovićev katalog sa cjenovnikom njihovih s..sualnih usluga.
Prilikom hapšenja na beogradskom aerodromu policija je od Maksimovića zaplijenila laptopove i spiskove s imenima dama sumnjivog morala, dok je identitet mušterija na sve načine pokušavao da sakrije. Međutim, pronađena je prepiska između makroa i osoba iz svijeta muzike, sporta i politike koje nisu štedjele novac kako bi se provodile sa elitnim pro..itutkama.

– Policija je došla u posjed poruka koje su javne ličnosti slale posredniku Maksimoviću. Među njima ima sportista, pjevača, ali i političara koji su tražili da im Maksimović pošalje djevojku na određenu adresu, a iz sadržaja prepiske može se zaključiti da im to nije bilo prvi put – priča naš izvor iz istrage.
Srpski telegraf ekskluzivno je došao do poruka koje su pronađene u mobilnom telefonu uhapšenog makroa.

– Batice, ovaj moj večeras mora da se relaksira malo od politike. Pošalji onu istu kao prošli put. Lokaciju znaš – stoji u poruci koju je očigledno u ime političara poslao njegov bliski saradnik. Iz prepiske se jasno vidi da je ova osoba i ranije iznajmljivala k..ve za šefa.

Još jedan političar viđao se s pros..tutkama, dok mu je sastanke ugovarao prijatelj.

– Matori, za onog mog drugara pošalji sutra B. u hotel. Vrijeme isto, soba ista. Možda će doći sa ortakom iz stranke. Ja plaćam za obojicu – navodi se u prepisci.

S..sualne usluge Maksimovićevih elitnih pro..itutki koristio je i jedan sportista koji je kontaktirao s njim prije nego što je iz inostranstva, gdje igra, sletio na Aerodrom “Nikola Tesla”.

– Druže, večeras slijećem. Daj dvije dobre. Ako imaš nove da probam. Dolazi mi i drugar iz kluba, nemoj da se obrukam – napisao je klijent makrou.

Imun na s..si dame iz Maksimovićevog kataloga nije ostao ni pjevač koji je tražio usluge pros..tutki odmah nakon održanog koncerta.

Ona mala d..lja se baš dobro tu.a. Za subotu je hoću ponovo. Čim završim tezgu. Oko dva nek dođe u klub. Ljubi brat – stoji u prepisci do koje je policija došla.

Eskort-dame iznajmljivane su i za proslave.

– Je li mogu Ana i Mimi za tri sata da se nacrtaju kod mene? I ako imaš lobe, pošalji. Biće neko šire društvo i jedan ortak. Naš poznati fudbaler. Nemoj da me obrukaju – piše u poruci koju je dobio Maksimović.


ekskluziva.ba

Back to top button