Pogledajte spisak pjevačica i starleta koje rade za uhapšenog m.kroa!

S uhapšenim Mihajlom Maksimovićem, kako se sumnja, sarađivale su pjevačica Dušica Grabović, rijaliti-učesnice Ana Korać, Sanja Stanković, Anđela Veštica, kao i starleta Božana Vujinović i modna kreatorka Nataša Šavija.

Srpski telegraf ekskluzivno je došao do spiska svih VIP devojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale tijelo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima. One su u zamjenu za keš o.gijale s mušterijama i van granica Srbije.

Među onima koje su bile na Maksimovićem cjenovniku su pjevačica i rijaliti-učesnica Dušica Grabović, koju je Saška Karan u “Farmi” optužila da se bavi pros..tucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pjevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u “Zadruzi”. Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog pros..tucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti-zvijezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala s.ks za novac – priča naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, s Maksimovićem su sarađivale i aktuelne učesnice “Zadruge”, najgledanijeg rijaliti-šoua u zemlji i regionu.

– Najpoznatiji m.kro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od djevojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj cijeni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je “preko nje prošlo pola Albanije”. Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju, a za pro..ituisanje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici, zbog čega su nerijetko izbijale svađe, pa je intervenisalo i obezbjeđenje – kaže naš izvor.

Među Maksimovićevim damama noći su i zvučna imena ne samo iz svijeta muzike već i glume.

– Javna je tajna da su tijelo prodavale i pjevačice K. O., koja se više puta udavala, M. B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T. T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E. A., pjevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu – objašnjava naš sagovornik.

Kako dodaje, na spisku su i mlade glumice J. G., K. R. i S. R.

– Tu su svakako i voditeljke, a najpoznatije među njima su S. O. i I. Š. s jedne lokalne televizije – priča naš izvor.

(Republika.rs)

Back to top button