Sada i definitivino: Poznato gdje odlazi Edin Džeko za 20 miliona eura, odbio produženje ugovora s Vučicom

Odmah nakon utakmice krenule su glasine kako Džeko igra svoju posljednju sezonu u Romi, ali prema pisanju italijanskih medija Dijamant neće napustiti Italiju
Italijanski mediji u posljednje vrijeme sele Edina Džeku iz Rome i licitiraju se imena zainteresovanih klubova za kapitena naše reprezentacije.
U posljednjem meču protiv Udinesea Džeko je svojim pogotkom donio pobjedu Romi i pomogao ekipi u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.
Odmah nakon utakmice krenule su glasine kako Džeko igra svoju posljednju sezonu u Romi, ali prema pisanju italijanskih medija Dijamant neće napustiti Italiju, piše Sport1.
Kako prenosi FcInterNews.it, Inter je već ranije sve dogovorio sa Džekinim menadžerom i za 20 miliona eura će ga dovesti u svoje redove.
Edin Džeko bi u klub trebao stići kao zamjena za Maura Icardija i od iduće sezone bi ponovo sarađivao sa Lucianom Spallettijem.
Italijanski mediji ističu kako je glavni razlog Džekinog odlaska iz Rome to što ne želi da pristane na produženje ugovora sa Vučicom.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Back to top button