Srceparajuće fotografije: Suprug žene koja je brutalno ubijena drži njihovu novorođenu bebu

Monstruozni zločin koji se dogodio nedavno u Chicagu potresao je američku javnost. Marlen Ochoa-Lopez (19), koja je bila u visokom stadiju trudnoće, pronađena je zadavljena, a beba joj je nasilno izvađena iz materice i oteta
Dirljive fotografije objavljene su na društvenim mrežama – udovac mlade žene koja je brutalno ubijena prije nekoliko dana drži u naručju njihovog tek rođenog sina koji se bori za život.

Monstruozni zločin koji se dogodio nedavno u Chicagu potresao je američku javnost. Marlen Ochoa-Lopez (19), koja je bila u visokom stadiju trudnoće, pronađena je zadavljena, a beba joj je nasilno izvađena iz materice i oteta. Zločin je otkriven tek tri sedmice kasnije, kada je nepoznata žena (46) pozvala hitnu pomoć tvrdeći kako je rodila dijete kod kuće te da beba ima problema s disanjem.

https://www.facebook.com/Ceciarmida/posts/10158303368034688

Ljekarima je odmah bilo jasno kako 46-godišnjakinja nije majka djeteta, a DNK testovi otkrili su da je majka Marlen Ochoa-Lopez. Žena je odmah uhapšena, a osim nje, policija dovodi u sumnju još nekoliko osoba sa ovim brutalnim zločinom.

Prema njihovim saznanjima, ubistvo se dogodilo kada je 19-godišnja Marlen došla 23. aprila na adresu nakon dogovora putem Facebooka sa ženskom osobom koja joj je obećala pokloniti odjeću za bebu.

Njen novorođeni sin i dalje je u kritičnom stanju, a porodica se nada da će ipak preživjeti iako mu ljekari daju male šanse.

Izvor:
Faktor

Back to top button