PREMIJERNO: Raspjevane Meraklije spremaju nešto sasvim novo, promocija pjesme i spota ”Kuća na Drini” 14.juna u 20 sati

Do sada smo više puta pisali o ovoj izvornoj grupi koja je iz dana u dan bilježi sve veću i veću popularnost. Iza sebe imaju mnoštvo albuma i mogu se pohvaliti činjenicom da su najtraženija izvorna grupa na ovim prostorima, od Amerike,Evrope pa sve do Australije, svugdje se mogu čuti pjesme ovih momaka, naši ponosnih Meraklija.

Kao i većinu textova, pa tako i ovaj o kojem pišemo pisao je Šemso Zukić, koji je i na ovom najnovijem albumu dobio ulogu glavnog i odgovornog kada su textovi u pitanju, a ovaj put su sve snimili uz ekipu dobro poznatog Sulejmana Muratovića, Admira Mehića i mnogi drugi. Pjesma ”Kuća na Drini” je prvi sinlg s novom albuma koji je najavljen za mjesec juli, ali ova pjesma će bit predstavljena publici u petak u 20 sati na oficijelnom Youtube kanalu Raspjevanih Meraklija, čije detalje ne otkrivamo, ali znamo da su za muziku i aranžman bili zaduženi momci iz grupe ”Raspjevane Meraklije”.

U nastavku pogeldajte nekoliko slika sa snimanja novog spota za prvu singl pjesmu naših Raspjevani Meraklija:

S obzirom da smo navikli na veoma kvalitetan rad ovih momaka, tako i ovaj put s nestprljenjem iščekujemo novi singl. Ekipa portala Infosvijet želi im mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.

Autor: Muradif M.

Back to top button