Nestvarno lijepe: Džejla Ramović ima dvije sestre od čijeg izgleda zastaje dah! Evo i čime se bave…

Kako su svojevremeno ispričale za bosanskohercegovačke medije, Šejla i Lejla oduvijek su pomagale mami i brinule o najmlađoj Džejli

Džejla Ramović sinoć je odnijela pobjedu u 13. sezoni takmičenja “Zvezde Granda”, a pored anđeoskog glasa publika nije ostala imuna ni na njenu neospornu ljepotu, koju su i ona i njene dvije sestre naslijedile od mame Edite.

Džejla Ramović više puta je isticala da joj je porodica najveća podrška, a uz nju su sve vrijeme mama Edita, otac Sanin i dvije starije sestre Šejla i Lejla. Sedamnaestogodišnja Džejla, koja je rođena 9. aprila 2002. godine, živi sa roditeljima u Goraždu, dok su njene sestre na studijama – Šejla na Fakultetu informacionih tehnologija u Sarajevu, a Lejla na Ekonomskom fakultetu u Mostaru.

Kako su svojevremeno ispričale za bosanskohercegovačke medije, Šejla i Lejla oduvijek su pomagale mami i brinule o najmlađoj Džejli.

– Sve smo se nekako trudile da se ugledamo na nju, ali i jedna na drugu. Nikada nam nije rekla kako ćemo neke stvari raditi, niti nam je naređivala, već smo uvijek otvoreno razgovarale o svemu. Više smo pratile mamu, gledale kako ona radi neke stvari, kako se ponaša, i onda smo i mi tako, jedna na drugu. Lejla i ja smo odgajale Džejlu kada je mama počela da radi. Ona je sada identična mi. Nekad se iznenadim, osim što izgleda starije, ona toliko zrelo razmišlja za svoje godine – rekla je prije dvije godine za bh. medije Šejla.

((DEPO PORTAL; BLIN MAGAZIN/md)

Back to top button