NAJVEĆA DISKOTEKA U BiH: Sadik Hasanović i Sandžak Tapani spektakularnim nastupom zapalili publiku u Srebreniku

Jedna od najvećih i najboljih diskoteka na Balakanu diskoteka Galaxis ove subote ugostila je Sadika Hasanovića, pobjednika ZMBT-a, te njegove kolege iz sandžaka dvojicu mladića bubnjara poznatiji kao ”Sandžak Tapani” koji su u prepunoj diskoteci zabavljali prisutne do kasnih sati.

Diskoteka GALAXIS važi za jednu od najboljih diskoteka na balkanu pa i sire, te je poznata po tome kao najposjećnija diskoteka u Bosni i Hercegovini.

Da sve bude na svom mjestu pobrinuo se sve vise popularni Sadik Hasanović koji trenutno sarađuje sa momcima iz Sandžaka, te gdje se god pojave prave takvu atmosferu da niko ne može ostati ravnodušan. Vokalne sposobnosti mladog pjevača ne treba dovoditi u pitanje, ali kada se sve to poprati majstorstvom bubnjarske ekipe iz Sandžaka rezultat mora biti dobar.

Kako je sve to izgledalo sinoć u Galaxisu pogledajte na slici te videuzapisu ispod, no publika ponovo traži od gazde Nerka, da već što prije dogovori novi termin sa ovom ekipom koja je sinoć svojim nastupom očarala sve prisutne.

Ovaj trojac trenutno radi na novom pjesmi koja predstavlja Sandžak i Srebrenik, a kako ističe Sadik Hasanović u planu je još nekoliko projekata, a sve detaljnije informacije možete dobiti na zvaničom Facebook profilu ovog mladog pjevača.

Gepostet von Sadik Hasanović am Sonntag, 20. Oktober 2019

Sadik Hasanović & Sandžak Tapani – Ćerka (COVER) Ako želite da ova ekipa uljepša vaše veselje rezervišite datum na vrijeme.Kontakt tel.: +38761695590

Gepostet von Sadik Hasanović am Donnerstag, 26. September 2019

Sandzak Tapani

Gepostet von Sadik Hasanović am Sonntag, 20. Oktober 2019

Autor: Mehmedović M.