U Yverdon stiže legendarni holandski borac Ernesto Mr. Perfect Hoost

Legendarni holandski borac Ernesto Mr. Perfect Hoost u subotu 23.novembra stiže u Yverdon , te će u organizaciji kluba Champions Boxing Yverdon održati seminar na kojem će prenijeti svoje bogato iskustvo iz kickboksa članovima kluba te bokserskim borcima i svim ljubiteljima borilačkih vještina.

Četverostukog K1 WGP šampiona Hoosta je u Yverdon pozvao Samir Suljić prva vedeta bokserskog kluba u Yverdonu, koji je u izjavi za naš portal otkrio nekoliko detalja

“Očekujemo sjajan dan, družit ćemo se s velikim šampionom i unaprijed se zahvaljujemo našim šampionima koji planiraju doći i dati nam svoju podršku. Pozivamo sve naše članove i simpatizere da se odazovu u što većem broju”.

Dakle, svi oni koji ednik žele da se upoznaju s ovim bokserom slikaju ili malo treniraju neka dođu u što većem broju u prostorije jednog od najvećih bokserskih klubova u Švicarskoj. Predsednik kluba Edin Sulejmanović unaprijed se zahvaljuje svima onima koji se odazovu, a i legendarnom bokseru Mr.Hoostu koji je odvojio svoje dragocjeno vrijeme za posjetu ovom uspješnom bokserskom klubu.

Infosvijet.net/ Mehmedović M.

Back to top button