Saša i Dejan Matić ispričali kako su izgubili vid

Fanovi dugo nagađaju kako se dogodilo da srbijanski pjevači Dejan i Saša Matić izgube vid, a blizanci su o tome konačno i progovorili. Braća su, kako su prenosili srbijanski mediji, rođeni prerano pa su ih smjestili u inkubator. Ubrzo je otkriveno da su obje bebe slijepe, a spominjalo se da se radi o pogrešci ljekara.

Dejan je potvrdio glasinu da se radilo o medicinskoj nepažnji, ali tvrdi da se nikad nije raspitivao o tome što se točno dogodilo.

“To je nepažnja. Sada, koga… Nisam išao u detalje i raspitivao se čija. Je li liječnik, je li medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je prijevremeno rođenje. A da je bila nepažnja, bila je”, rekao je on za Telegraf.

Njegov brat Saša rasvijetlio je još jednu glasinu koju fanovi vole prepričavati. Na pitanje je li istina da je mogao operacijom vratiti vid, ali da to nije htio učiniti zbog Dejana, odgovorio je:

“Ma ne, to je bezveze priča. Oni su htjeli na nama raditi nekakve eksperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi.”

Naglasio je da je ovo posljednji put da odgovara na takva pitanja.

“Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi da vi nemate pojma! Dvije najgore teme, one koje najmanje volim su – jesam li u svađi s bratom i što je bilo s mojim vidom. Moji prijatelji i ljudi koji su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svijetu. Jesam li se ja liječio i kod koga sam se liječio, to je moja privatna stvar. Ima jedna priča kada je jedan moj prijatelj nazvao taksi, a oni su ga pitali: ‘U kom pravcu idete?’, a on je rekao: ‘Koga to zanima osim mene?'”, ispričao je Saša i zaključio: “Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za što na svijetu.”
Radiosarajevo.ba

Back to top button