IBRO BUBLIN ima novi HIT. Mlada Zvezda Granda postavlja nove rekorde, poslušajte novu pjesmu ”Imala si oči za mene”

Ibro Bublin je bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, a to dokazuje i novom pjesmom u kojoj njegove fantastične glasovne sposobnosti dolaze do izražaja. Nova pjesma pod nazivom „IMALA SI OČI ZA MENE“ sigurno će oduševiti  mnoge, jer na Ibrinu emociju u glasu rijetko ko može da ostane ravnodušan.

Da ta ljubav i pažnja traje i dan danas, par godina nakon uvjerljive pobjede u desetoj sezoni ZVEZDA GRANDA , govori nam velika posjećenost na koncertima, kao i sami pregledi pjesama. Ibro je pjevač koji oduševaljava svojim pjesmama i glasom, te ne postoji osoba koje ne želi da čuje njegovo izvođenje. Nakon već nekoliko hitova koje je ovaj mladi pjevač objavio, sada je spremio nešto sasvim drugačije, prema utiscima publike ovo je pravo osvježenje, a nakon samo nekoliko sati što je objavljen pregledi rasti iz sata u sat i nadamo se da biti veoma slušan u  svim klubovima i diskotekama. Spot je rađen nekoliko dana  i društvu prelijepe djevojke , a kako to sve izgleda možete pogledati u linku ispod.

Stihove pjesme potpisuje i muziku potpisuje P. Stokanović, dok je aranžman odradio M. Todorović. Bublin nije krio zadovoljstvo urađenim poslom, a kako je otkrio za naš portal uživao je u svakom trenutku i druženju.

Pogledajte spot i uživajte u fenomenalnom glasu pobjednika “Zvezda Granda”.

Mehmedovic Muradif INFOSVIJET.NET

Back to top button