Ako imate viška para tu je najskuplji mobitel na svijetu: Vrijedi kao stan u Sarajevu

Moskovska firma Caviar pomela je konkurenciju u izradi najskupljeg mobitela na svijetu. Osim zlata i dijamanata, personalizirati ga možete prašinom s dalekih planeta. Ako ste pomislili da je Iphone 11 Pro zadnje čudo tehnologije za kojeg štedite ili planirate podići kredit u banci, 3.670 maraka ništa je u usporedbi s njegovom zlatnom verzijom. Ona košta 122.436 maraka.

Za taj novac možete kupiti stan u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Banjoj Luci.. Firma Caviar izabrala je skupocjeno 18 karatno zlato kako bi ga uredila. Mobitel je obložen s pola kilograma zlata i čak 137 dijamanata. Ako vam to ipak nije dosta, dodatno ga možete ukrasiti prašinom s Mjeseca ili Marsa ili kamenjem meteorita.

Za one koji su oduvijek sanjali da im se mobitel i sat slažu, Caviar u svojoj ponudi ima i zlatni sat znatno niže cijene samo 8.650 maraka. Uz mobitel nažalost ne dolazi garancija, pa ćete to morati dodatno platiti. Iphoneova Solar čelična verzija za sve plićeg džepa košta 14.400 maraka i lakša je od zlatne za 500 grama. Nije poznato koliko mobitel teži, ali iz kompanije kažu da će vam tako i tako džep biti lakši za novac koji ste već dali.

Izvor:
24sata.hr

Back to top button