NEMOJTE DA ME BIJETE, NISAM JEO 9 DANA Ovo su prve reči Berberina nakon hapšenja! UHVAĆEN NA 200 M OD KUĆE!

Foto: Kurir
Kurir donosi detalje hapšenja Malčanskog Berberina, kao i šta je prvo izgovorio kada je uhvaćen!

Malčanski berberin je primećen danas na oko 200 metara od svoje kuće u Malči, gde živi sa roditeljima, saznaje Kurir.

Primetio ga je komšija, koji ima oko 70 godina, jer je video da je neko protrčao kroz dvorište, kao i da su se otvorila vrata podruma.

Kako izvor Kurira dalje navodi, on je izašao sa ženom da proveri ko im je u dvorištu, a time su uplašili Jovanovića, koji je preskočio ogradu, iako je kapija bila otključana.

Krenuo je u pravcu svoje kuće, ali je prošao iza nje, kroz bagrenjak, i uputio se ka groblju. Tu je zadobio ogrebotine na licu, koje je imao tokom hapšenja.

Kada je stigao na groblje, kako nezvanično saznaje Kurir, sakrio se iza jednog spomenika, i pokrio vencom. Kada je policija stigla na groblje, čuo je i počeo da beži!

Sustigli su ga, oborili na zemlju, a prvo što je rekao bilo je “nemojte da me bijete!”, kaže izvor Kurira.

On je potom otkrio da 9 dana nije jeo, pa policija pretpostavlja da je poslednji put jeo sa otetom Monikom, kada su na groblju pronašli bombone.

Groblje na kom je nađen je blizu kuće gde su mi rodtielji, zapravo na nekih 200 metara, a policija ispituje da li se Jovanović tokom potrage krio u grobnicama.

Malčani srećni

Meštani Malče srećni su, izašli su na ulice zadovoljni što konačno mogu da odahnu. Većina njih se tokom dana potrage zatvarala u domove.

Jovanović će biti saslušan sutra ili preksutra, u niškom tužilaštvu.

Kurir.rs/J.R.

Back to top button