SVE ŽENE SE OKREĆU ZA NJIM! EVO KAKO IZGLEDA SIN MUSTAFE NADAREVICA!

Foto: Printscreen
Nakon što se u javnosti pojavila vijest o bolesti jednog od najpoznatijh glumačkih velikana Mustafe Nadarevića, cijeli region se udružio pružajući mu podršku.

Foto: Facebook

Da važi za omiljenog glumca sa ovih prostora govori to kako ga i danas njegovi fanovi zovu amidžom Idrizom, čiji lik je glumio u istoimenom filmu (“Kod amidže Idriza”), Izetom, glavnim likom iz serije ” Lud, zbunjen, normalan” koja nekoliko godina unazad osvaja publiku regiona.

Foto: story.hr

Vijest o njegovoj bolesti proširila se veoma brzo, dok je sam Mustafa u jednom od intervjua rekao kako je pripisuje svojoj dobi, prihvatio ju je sa ljubavlju što je jedini put ka oporavku. Mustafa boluje od teske bolesti, a i dalje sa svojih 76. godina još uvijek aktivno glumi i nasmijava svoju publiku i vjernje pratitelje.

Foto: Instagram

Nakon gubitka njegove supruge Snježane njegovu najveću podršku u životu predstavljaju njegova djeca, kćerka Nađa koja živi u New Yorku, sin Aša koji važi za jednog od veoma uspješnih sportista i kćerka Nana koja za sebe kaže da je naslijedila očev humor, žive sa Mustafom u Zagrebu. Evo kako izgleda njegov sin Aša:

Foto: Instagram

Izvor: novi.ba

Back to top button