Raspjevane Meraklije bilježe milionske preglede. Pjesma ”PUCAJ MALA” je pravi HIT

Do sada smo više puta pisali o ovoj izvornoj grupi koja je iz dana u dan bilježi sve veću i veću popularizaciju. Iza sebe imaju mnoštvo albuma i mogu se pohvaliti činjenicom da su najtraženija izvorna grupa na ovim prostorima, od Amerike,Evrope pa sve do Australije, svugdje se mogu čuti pjesme ovih momaka, naši ponosnih Meraklija.

Kao i većinu textova, pa tako i ovaj o kojem pišemo pisao je Šemso Zukić, koji je i na ovom najnovijem albumu dobio ulogu glavnog i odgovornog kada su textovi u pitanju, a sve to snimi i zabilježi poznati kamerman, podrinjac Beriz Ajanović.

Pjesma ”Pucaj mala” je izdata 2014-te godine u ljetnom periodu i kako ističe glavni i odgovorni Fahrudin Salihović, jedna je od najtraženiji na nastupima ali i najdraža publici, jer je, za ne tako dug period uspjela da dostigne preko milion pregleda na Youtube, čime se mogu pohvaliti jer su jedna od rijetki grupa u ovoj vrsti muzike koja bilježi milionske preglede.

Ova popularna izvorno-narodna grupa RASPJEVANE MERAKLIJE sa novim albumom napravila je iskorak u svojoj muzičkoj karijeri i stekla još brojniju publiku. Ljubitelji ove vrste muzike odlično su prihvatili sve njihove nove pjesme, ali mi vam prezentujemo njihovu prvu pjesmu koja je prešla miliona i akoBogda nadamo se da će i ostale pjesme takođe da bilježe ove rekordne uspjehe.

Iz ove grupe poručuju da će nastaviti tradiciju da uvijek publiku nagrađuju novim pjesmama, te da će se odazvati svakom pozivu za gostovanje, jer idu tamo gdje ih narod voli i sluša njihove pjesme. Nakon naporne ljetne sezone koja je bila udarna, pogotvo kada je na red došao i novi album ali i mnogobrojni nastupi i svadbe koje su propratili.

U ime portala ovim momcima želimo puno sreće i uspjeha u nastavku, kako karijere tako i života.

Autor : Mehmedović Muradif INFOSVIJET

Back to top button