NOVOGODIŠNJI POKLON: RASPJEVANE MERAKLIJE POKLANJAJU NOVI CD PUBLICI, 18-TI PO REDU! (VIDEO)

Već dugi niz godina, najpopularnija izvorna grupa u BiH i regionu nastupa sa velikim uspjehom,iako je običaj da albume izdaju tokom ljetne sezone, ali situacija sa koronom je takva da su ono najbolje ostavili pred kraj 2020.godine tj.fenomenalnim albumom zatvaraju ovu godinu, album kojim će da sruše sve dosadašnje rekorde.

Ekipa koja broji tri člana Elko, Vele i Fahro pripremili su novi album 18-ti po redu, koji će za nekoliko dana biti objavljen na zvaničnom Youtube Kanalu, kao i prethodni godina s nestrpljenjem smo čekali novi materijal pa tako i sad. Tekstove potpisuje legendarni Šemso Zukić, ali ako pogledamo u nazad nekoliko godina možemo samo očekivati pjesme koje će se dugi niz godina slušati i pjevati. Video spotove je odradio Beriz Ajanović, ali da nebih nekog zaboravili na slici iznad na omotu albuma imate sve potrebne informacije.

Ovaj put nisu mogli da propuste, a da ne otpjevaju nešto o Koroni, što možete čuti u promotivnom džinglu ispod. Album se zove ”Tražim damu” te nosi osam fenomenalnih pjesama, koje s nestpljenjem iščekujemo.

Ekipa našeg portal želi puno sreće i uspjeha ovoj fenomenalnoj grupi u 2021.godini, pošto je ova odlazeća i nije tako uspješna s obzirom na situaciju povodom Covida 19.

Autor: Muradif Mehmedović

Back to top button