Šta su to spremili MLADI AHBABI? Večeras promocija novog albuma, slušaoci oduševljeni!

Izvorno-narodna grupa ”Mladi Ahbabi” grupa koja punim kapacitet korača ka vrhu te uzima svoje mjesto u izvornom eteru, nedavno su snimili novi materijal, četvrti album po redu pod nazivom ”Mala pištolj nabavila”, koju su radili u produkciju RM LAIT u vlasništvu Fahrudina Salihovića-Fahre.

Album se sastoji od sedam pjesama za koje, kako nam najavljuju ovi momci i sami ne kriju oduševljenje. Prva vedeta ove grupe je Sejdajet Husić iz Glogove, uz klavijaturistu Sedina Suljića iz Kamenice,te mladi violinista Selmir Hajdarović koji dolazi s područja Konjević Polja. Kontaktirali smo Sejdajeta koji ističe da je prezadovoljan novim pjesmama čije tekstove potpisuju razni tekstopisci i naravno selame i pozdravljaju sve svoje slušaoce i poručuju im da uživaju u njihovim novitetima.

Album je u iščekivanju i publika je nestrpljiva,a povodom svega toga oglasili su se i na svom zvaničnom Fejsbuk profilu:

Promotivni džingl poslušajte ispod, a emitovanje prvih pjesam slijedi večars u 22h na zvaničnom YouTube kanalu RM-LAIT MUSIC OFFICIAL.

Ekipa portala Infosvijet, čestita im na novom albumu i najavaljuje uspješnu saradnju s pomenutim.

Autor: Muradif. M

Back to top button