Tragedija kod Posušja: Zadnje poruke poslali su oko četiri sata ujutro…

Završena je obdukcija tijela osmero stradalih u tragičnoj nesreći u Tribistovu kod Posušja, no danas neće biti poznati rezultati obdukcije, izjavio je za Fenu dežurni tužitelj Zapadnohercegovačkog kantona Borislav Čuljak.

Istražitelji vjeruju kako je uzrok smrti osmero mladih iz Posušja ispušni plin iz agregata.

Nesreća se dogodila u novogodišnjoj noći – u petak ujutro četiri ženske i četiri muške osobe u dvadesetim godinama života pronađene su mrtve u vikendici u kojoj su prethodnu noć slavili doček Nove godine.

Preminuli su zadnju komunikaciju mobitelima imali malo iza četiri sata, a nakon toga su, pretpostavlja se zaspali. Istražitelji kada su došli na mjesto događaja zatekli su šest mrtvih osoba u sjedećem položaju, a dva mladića ležala su na podu.

Pretpostavlja se da su pokušali izići, ali do zaključanih vrata vikendice nisu uspjeli doći. Ta šupa iza vikendice gdje se nalazio agregat, kojega je od rodbine posudio jedan od preminulih, imala je dvoja vrata, jedna su bila zatvorena, a druga malo otvorena.

Sav ugljični monksid nije mogao izići vani i kada se šupa napunila vjerojatno je prelazio u vikendicu u kojoj se posljednji put veselila skupina mladih ljudi, piše 24sata.hr.

Back to top button