Miralem Pjanić presadio kosu, morao napraviti jednomjesečnu pauzu od treninga

Foto: Instagram
Bh. reprezentativac i nogometaš Barcelone Miralem Pjanić uspješno je presadio kosu nakon što je dobio slobodan mjesec kako bi čitav proces protekao bez problema.

Ovaj generalno rutinski zahvat, tačnije transplantaciju, Pjanić je uradio u tajnosti, no na internetu su vremenom postale viralne fotografije na kojima se vidi da nema prepoznatljivu frizuru i da je trenutno bez kose.

Saznajemo i to da mjesec od zahvata Pjanić kao nogometaš ne bi mogao trenirati pa se slobodno može reći da je na najbolji način iskoristio trenutnu pauzu između dvije sezone.

Također, na svom Instagram profilu Pjanić je posljednjih sedmica objavljivao samo fotografije na kojima nosi šešir, a između ostalih i onu kada je dolazio u Kalesiju.

https://www.instagram.com/p/CPta0eJJEwf/?utm_source=ig_embed

Naš igrač nije igrao za reprezentaciju BiH u posljednje dvije prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Danske, jer ga je selektor Petev, baš kao i kapitena Edinu Džeku, poštedio tih mečeva, pa je upravo taj slobodan period poslužio našem igraču da obavi ovu transplantaciju, a da mu to ne utječe na treninge.
Pjanić bi narednog ljeta već mogao promijeniti klub s obzirom na to da je Barcelona zadržala trenera Ronalda Koemana, koji prethodne sezone nije previše računao na našeg igrača, već ga je, s druge strane, često u potpunosti stavljao u drugi plan. Naš igrač se najviše povezuje s povratkom u Juventus

Klix.ba

Back to top button