Samira Jugović Samy: Bosanka za kojom uzdiše pola Švicarske! FOTO-VIDEO

Sa pjesmama „Laž na laž” i „Zaključana žena” ”Cijena ponosa” i ”Dok ima me” , Samira Jugović Samy je osvojila simpatije publike koja voli čuti dobru pjesmu, ali i vidjeti lijepu i zgodnu pjevačicu.

.

Zahvaljujući podjednako i glasu i stasu, Samy važi za jednu od rijetkih na estradi koje puno nastupaju i koje su svuda dobro došle. Kolege je hvale kao velikog profesionalca u poslu i ženu jakog karktera, te mnogi napominju da je sa njom milina raditi. Pomenute pjesme su joj radili Avdo Huseinović i Sanel Džudža, a počela sarađivati i sa Kenanom Fejzićem Ćinom. Na naše pitanje, imponuju li joj pohvale na račun njenog privlačnog izgleda, Samy je odgovorila:

„Svakoj ženi prijaju komplimenti, pa i meni. Međutim mnogo mi je draže kad čujem pohvale na račun mojih pjesama. Bilo ih je mnogo sa prvim pjesmama, a iskreno očekujem da će ih biti još više kad snimim nove pjesme”.

Ova sve popularnija pjevačica, već ima skoro popunjen pjevački kalendar za 2017 godinu i ukoliko želite praviti bilo kakav događaj imate izbor za odličan vokal.

 

Back to top button