Mirza Delić: Spremam iznenađenje za Jelenu Karleušu (FOTO)

Mirza Delić iz Lukavca raspametio je žiri u prvom krugu “Zvezda Granda” jer su već na taktove prve pesme popadali zidovi, a publika je bila na nogama. Svi u studiju su uživali u njegovom fenomenalnom nastupu, a Bosanac mu je čestitao na izvođenju. Mirza je zadovoljan svojim nastupom ali priznaje da ima samo jednu “kočnicu”.

“Svaki put kad izađem na scenu imam veliku tremu. Ne znam zašto ali verovatno je to dobro jer više obratim pažnju na nastup”, kaže Mirza koji je pre svega klavijaturista, a potom pevač koji nastupa sa svojim bendom već 20 godina. Publika ga je upoznala još prošle godine u takmičenju kao odličnog pevača ali i kao nekog ko je uvek bio originalan kad je stajling u pitanju. Još tada je nosio majice sa interesantnim natpisima, a tradiciju je nastavio i ove sezone.

Mirza kaže da mu nisu prijali negativni komentari koje je mu je uputila Jelena Karleuša da nikad neće postati zvezda i da će članicu žirija iznenaditi u drugom krugu najpopularnijeg takmičenja.

“Pošto volim majice sa natpisima spremiću iznenađenje za Jelenu Karleušu. Možda bi to bio dobar način da joj odgovorim”, kaže sa osmehom Mirza. Uživajte još jednom u njegovom sjajnom nastupu u prvom krugu “Zvezda Granda”:


Izvor: grand.online

Back to top button