NA SURČINSKOM AERODROMU: CECA BJEŽALA OD KARLEUŠE!

 

Nakon više od pet godina, Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović su se našle na istom mjestu u isto vrijeme. Najveće estradne suparnice prošle nedjelje popodne sletjele su na surčinski aerodrom – Ceca iz Austrije, Jelena iz Švicarske i to u razmaku od deset minuta. Krajičkom oka spazile su jedna drugu dok su čekale svoje kofere, prenosi Svet.

Ceca se šokirala što vidi JK, a još se više iznervirala budući da je vikendom aerodrom pun paparazza i novinara koji će od ovoga napraviti spektakl.

Čim su joj stigli koferi, Ceca je naredila svojim saradnicima da je brzo sprovedu do automobila kako se slučajno ne bi desilo da ona i Jelena u isto vrijeme izađu iz aerodromske zgrade.

Dok je Ceca uznemireno hitala ka vratima, Karleuša je kao gledala u telefon, a ustvari je sve vrijeme posmatrala šta radi koleginica. Kada je izašla pred fotoreportere, Ceca se vidno neraspoložena skrivala rukama od paparazza koristeći i menadžera kao štit sve do auta.

S druge strane, Karleuša inače nadrndana i drska nije bježala od objektiva, čak je fotografima rekla dobar dan. Čim je ušla u vozilo, Jelena je rekla majci Divni koja je došla po nju: Sad kad ti budem rekla koga sam srela, onesvijestiti ćeš se. Nažalost, dalje nismo čuli.

Jelena i Ceca se ne mirišu skoro dvadeset godina, a 2010. godine našle su se na sudu. Prema navodima nekih medija, Karleuša Ceci mora da isplati nešto više od 1.500 eura, zbog uvrede časti i ugleda, ali je Jelena u svom stilu na Fejsbuku poručila da Ceca od nje može da dobije samo k**ac.

(Svet.rs)

Back to top button