ŠOK ZA NACIJU:Malog Ajdina koji je želio bicikl socijalna služba ga uzima od njegovog djeda , djed u šoku

Kao što već znate, mali heroj Ajdin i njegov djed Husein, danas su bili gosti emisije ISPUNI MI ŽELJU, koja im je promijenila život.

 

Sama voditeljica Šejla Cocalić, ističe da ni jedna Hayatova priča iz ove emisije, nije imala ovoliki odjek u javnosti. Danas, na snimanju emisije, koju ćete gledati u četvrtak 27. aprila, djed Husein, ispričao je Šejli sve pojedinosti o dešavanjima, nakom emitovanja emisije i objave na portalu hayat.ba

Između ostalog, djed Husein je rekao da su ga prije deset dana, na putu srele komšije i rekle ‘Eno, došli su ti oduzeti Ajdina’.

– Umalo mi nismo bez posla ostali, rekao je djedu socijalni radnik, na šta mu je on odgovorio:

– Šta ću vam ja, vi ste znali za malog Ajdina i prije, evo dvije godine kako je bez matere, kako je kod mene, i za dvije godine niste nikada došli, kaže djed Husein.

Šejli je djed ispričao i šta se trenutno dešava sa kućom, ko su sve ljudi koji su im dolazili na vrata, te je otkrio kako su otac i majka reagovali na sve što se dešava, kao i da je otac sada odlučio nešto, što nije mislio da hoće.

Šta se dalje dešavalo, saznaćete u emisiji ISPUNI MI ŽELJU, u četvrtak od 21h na Hayat HD. Ne zaboravite da emisiju možete gledati UŽIVO, gdje god da se nalazite, na vašem tabletu, mobitelu i računaru putem web TV servisa GLEDAJ Hayat. Sve propuštene epizode ISPUNI MI ŽELJU, pronađite u videoteci Hayat PLAY.

Pogledajte najavu emisije.


Preuzeto sa : glamurpress.com