MESSI NAREDIO TRANSFER Barcelona dovodi bivšu zvijezdu Reala?

Foto: Guliver Image/Getty Images

BOMBA iz Pariza – Leo Messi u Barcelonu želi dovesti Angela Di Mariju!
Barcelona je dobila novog trenera, Ernesto Valverde je zamijenio Luisa Enriquea, ali i dalje se oko igračkog kadra najviše pita najbolji nogometaš kluba.
Messi smatra da bi njegov sunarodnjak, bivši igrač Reala koji sada nastupa za Pariz, bio idealna zamjena za Ardu Turana koji napušta Barcelonu nakon neuspješne epizode na Camp Nouu.
Navodno u Parizu nemaju ništa protiv odlaska 29-godišnjeg Di Marije, a bili bi presretni kada bi za njega dobili 50 milijuna eura.
Ranije su iz Barcelone preko Carlosa Rexacha, jednog od direktora kluba, optužili Real da je prodao Di Mariju jer je previše ružan da bi bio zvijezda madridske momčadi.
“Realov predsjednik Florentino Perez na svjetskom tržištu igrača bira one koji se uklapaju u estetske kriterije projekta Galacticos jer nije dovoljno da su samo dobri igrači, nego i da se dive njihovom izgledu. Ronaldo im je simbol kluba i zbog toga. Toni Kroos i James Rodriguez također su ljepuškasti. Realu je to toliko bitno da su se riješili vrhunskog trenera i igrača kao što su Vicente del Bosque i Angel Di Maria jer su bili preružni za njih.”
Real je Di Mariju doveo 2010. godine iz Benfice za 25 milijuna eura, a četiri godine kasnije prodao ga je za tri puta veći iznos.
Argentinca su navijači Barcelone dobro zapamtili i ove sezone jer im je zabio dva gola u 4:0 pobjedi PSG-a u osmini finala Lige prvaka.

Back to top button