Balkanska Rijana se vraća na scenu, od septembra ponovo u ZVEZDAMA GRANDA!

Anastasija Staša Branković ima 19 godina i dolazi iz Doljevaca . Završila je Srednju ekonomsku i Muzičku školu.Voli da pjeva i često nastupa . Ove sezone se takmičila u “Zvezdama Granda”, ali nažalost nije došla do željenog cilja.

[Best_Wordpress_Gallery id=”24” gal_title=”Anastasija Staša Branković”]

Ova atraktivna pjevačica pojavila se ove godine u Zvezdama Granda i oduševila sve one koju su mogli da je vide i čuju, ali  kako navodi manjak iskustva je koštalo što boljeg plasmana. Njenim izgledom su bili očarani svi, pogotovo Jelena Karleuša koja joj je javno rekla da Srbija treba da se ponosi njom, jer podsjeca na američku zvijezu Rihannu i da vrijedi kao milion dolara. Svima obožavaocima i one koji prate popularnu Stašu poručujemo da je usješno prošla audiciju ovog najpoznatijeg takmičenja u regionu, te da je možemo očekivati na jesen ponovo na TV ekranima.
Dakle, spremimo se jer na jesen u GRAND stiže prava atrakcija, pjevačica koja svojim stasom i glasom ostavlja sve bez daha,ali oni koji je poznaju imaju samo riječi hvale za ovu kako kažu pravu bombu. Anastasija je pravi paket kakav GRAND nekoliko godina potražuje bar kad su ženski vokali u pitanju, U linku ispod pogledaj te i audiciju u kojoj je Anastasija Branković bez dileme potvrdila svoj povratak u ovo takmičenje.

Naš portal se obavezuje i obećava da će kroz cijelo takmičenje da prati i podržava ovu takmičarku.

https://www.facebook.com/anastasija.brankovic.3/videos/vb.100002567664411/1346690622093180/?type=2&theater

Mehmedovic M. INFOSVIJET

Back to top button