IBRO BUBLIN ima novi HIT. Mlada Zvezda Granda postavlja nove rekorde, poslušajte novu pjesmu ”LUČE”

Ibro Bublin je bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, a to dokazuje i novom pjesmom u kojoj njegove fantastične glasovne sposobnosti dolaze do izražaja. Nova pjesma pod nazivom „LUČE“ sigurno će oduševiti  mnoge, jer na Ibrinu emociju u glasu rijetko ko može da ostane ravnodušan.

Da ta ljubav i pažnja traje i dan danas, godinu dana nakon uvjerljive pobjede u desetoj sezoni ZVEZDA GRANDA , govori nam velika posjećenost na kocertima, kao i sami pregledi pjesama. Ibro je pjevač koji oduševaljava svojim pjesmama i glasom, te ne postoji osoba koje ne želi da čuje njegovo izvođenje. Nakon prve pjesme koju je odradio Dragan Stojković Bosanac pod nazivom ” Bolujem ti od sevdaha” Ibro je sada spremio pravi ljetni HIT pod nazivom ”LUČE’‘ , a nakon samo nekoliko sati što je objavljen pregledi rasti iz sata u sat i nadamo se da biti veoma slušan u  svim klubovima i diskotekama u ljetnoj sezoni koja nam dolazi. Spot je rađen nekoliko dana  i društvu prelijepe djevojke , a kako to sve izgleda možete pogledati u linku ispod.

Stihove pjesme potpisuje 

Stevan Steva Simeunović, muziku i aranžman Saša Nikolić. Bublin nije krio zadovoljstvo urađenim poslom, a kako je otkrio za naš portal uživao je u svakom trenutku i druženju.

Pogledajte spot i uživajte u fenomenalnom glasu pobjednika “Zvezda Granda”:

Mehmedovic Muradif INFOSVIJET.NET

Back to top button