MARIJA KOVERTU S NOVCEM NIJE USPJELA VRATITI SAŠI

Posljednjih mjeseci mediji bruje o haosu u životu koji preživljava Verica Šerifović sa svojim bivšim suprugom Rajkom.

Prije nego što se on oglasio, pojavila se priča o paklu kakav je Verica preživjela dok je živjela s njim, kako je maltretirao, tukao i nju i kćerku Mariju, da su više puta zbog njegovog pijanstva pretučene prespavale na ulici…

marija-serifovic-intervju2

Kasnije se on obratio novinarima kazavši kako Verica mora da napsuti kuću u kojoj su nekada živjeli te da, bez obzira šta da čini, neće moći tako lako da ga se riješi.

Zbog tog pritiska, Marija je odlučila majku udaljiti od tih dešavanja. Kada je krenula u Ameriku povela je i Vericu sa sobom da bi se malo odmorila od svega. I baš kada je odlučila sa majkom uživati pored mora, nazvao ju je Saša Popović tražeći od nje da hitno dođe u Beograd jer ranije moraju snimati emisije.

Marija je „pobijesnila“ zbog toga, ali i kazala Saši kako će sjesti u avion i odmah doći ali samo zbog njega… Da je neko drugi u pitanju, kazala je ona, to ne bi uradila. Kako joj je prekinuo odmor, tražila je od Popovića, istina kroz smijeh, da joj plati povratku kartu da bi je po dolasku u studio čekala koverta u kojoj je bio novac koji je ostavio Popović za troškove karte.

Marija mu je vraćala novac, ali Saša nije htio da čuje za to. Zahvalio joj se što je ipak prekinula odmor i još jednom pokazala da je profesionalac u svom poslu.

expressmag.ba

Back to top button