Konaković najavio žestoko obraćanje javnosti

Konaković najavio žestoko obraćanje javnosti
Premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković za sutra je u 13 sati najavio press konferenciju. Press konferencija održaće se multimedijalnoj Sali zgrade Vlade KS.

U objavi na društvenim mrežama napisao je kako je vrijeme za ozbiljan press o radu Vlade KS.

Na pressu će biti prezentovane informacije o stanju u kojem je zatečen Kanton,  poduzetim mjerama i aktivnostima Skupšine i Vlade, te efektima i pokazateljima u kakvom se stanju Kanton nalazi danas, dvije godine i četiri mjeseca  od početka mandata.

“Besposleni, dokoni političari skoro svaki dan napadaju naš rad netačnim i spinovanim saopštenjima. Radimo puno i nemamo vremena da se bavimo demantima. Za neka nam od tih saopštenja treba i prevodilac“, napisao je Konaković i dodao da će sutra biti puno interesantnih tema i zanimljivih informacija.

“Pričaćemo i o politici. DF-u sam spremio imena zaposlenih u Vodovodu koja su tražili. Čekam još samo da mi jave da li da ja objavim i imena zaposlenih u nelegalnoj Turističkoj zajednici ili će to oni sami uraditi. To je ona Turistička zajednica koja je godinama u privatne džepove trpala milione KM-ova od građana Kantona. Interesantna su imena, interesantnija prezimena“, napisao je Konaković.

(Vijesti.ba)

Back to top button