Derbi u Simin Hanu, Sloga dočekuje Visoko, saznajte sve informacije u vezi okupljanja navijača

Derbi je između Sloge i Visokog igra se u Simin Hanu. Domaći tim uvezao je dva trijumfa i trenutno je lider na tabeli. Posebno se ističe posljednja pobjeda u Travniku gdje je Sloga slavila  sa 2:0. Visoko je četvrti na tabeli, ima 2 boda manje od Sloge i sigurno da je jedan od favorita za povratak u elitni razred bh. fudbala.

Uprava FK Sloga Simin Han na čelu sa respektabilnim predsjednikom Azmirom Husićem, donijela je odluku da će ulaz za sve domaće utakmice u novoj sezoni Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine biti besplatan. Ova odluka je donešena kako bi svi simpatizeri Sloge mogli pratiti utakmice i kako bi mogli pomoći ekipi da ostvari plasman u BHT Premijer Ligu. Posebno se ističe informacija o kojoj smo pisali neki dan na ovom linku ovdje.

Naime, predsjednik Azmir pozvao sve  zainteresovane momke iz Istočne Bosne, od Bratunca,Srebrenice,Milića,Vlasenice i Zvornika i organizovao prijevoz i sve putne troškove za one koji se odluče doći da se pridruže navijačkoj grupi ”Divizija Simin Han” i podrže ovog prvoligaša i pomognu im u njihovom zacrtanom cilju, a to je BHT Premijer Liga.

Dakle, u nedelju 1.oktobra ne propustite svi ste dobro došli, a okupljanje navijača počinje od 14h30 ispred osnovne škole Simin Han. Posebno apelujemo na sve podrinjce da podrže rad ovog ambicioznog kluba iz Tuzle koji je pokupio simpatije širom Bosne i Hercegovine, ali i regije.Utakmica između Sloge i Visokog počinje u 15h30 i poželimo ovim momcima svu sreću i da obraduju svoje navijače sa tri boda.

Autor: Mehmedović Muradif

Back to top button