Kakav HIT Adnana Nezirova. Pjesma pod nazivom ”A ti imaj sve” će da obara nove rekorde.

Adnan Nezirov je bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, a to dokazuje i novom pjesmom u kojoj njegove fantastične glasovne sposobnosti dolaze do izražaja. Nova pjesma pod nazivom „A ti imaj sve“ sigurno će oduševiti  mnoge, jer na Adnanovu emociju u glasu rijetko ko može da ostane ravnodušan.

Da ta ljubav i pažnja traje i dan danas, godinu dana nakon uvjerljih nastupa u desetoj sezoni ZVEZDA GRANDA , govori nam velika posjećenost na kocertima, kao i sami pregledi pjesama. Adnan je pjevač koji oduševaljava svojim pjesmama i glasom, te ne postoji osoba koje ne želi da čuje njegovo izvođenje. Nakon burnog ljeta bezbroj nastupa koje je Adnan obavio, sada je spremio pravi  HIT pod nazivom ”A ti imaj sve’‘ , a nakon samo nekoliko sati što je objavljen pregledi rasti iz sata u sat i nadamo se da biti veoma slušan u  svim klubovima i diskotekama u ljetnoj sezoni koja nam dolazi.

Stihove pjesme potpisuje 

Stevan Steva Simeunović, kompoziciju i aranžman Saško Nikolić, te harmoniku Aca Krsmanovic. Nezirov nije krio zadovoljstvo urađenim poslom, a kako je otkrio za naš portal uživao je u svakom trenutku i druženju.

Poslušajte pjesmu i uživajte u fenomenalnom vokalu ovog divnog mladića koji nam dolazi iz Bihaća.

Infosvijet.net

Back to top button