Zajedno rasturaju na ZVEZDAMA GRANDA, a privatno nastupaju zajedno!

Ajdin Husetić je momak iz koji dolazi iz Zenice a poznat nam je po nastupima u popularnom show takmičenju Zvezde Granda, da stvar bude zanimljivija ovaj momak prati Sanela Smolu, tj. on je njegov harmonikaš i klavijaturista, a obojica su prošli direktno u drugi krug najpopularnijeg takmičenja u regionu!

Ajdin Husetić je nastup u drugom krugu obezbjedio u oktobru mjesecu kada je sa svih 7 DA prošao dalje, dok je to sinoć potvrdio i dobro poznati Sanel Smolo, momak koji dolazi iz Kaknja i koji važi za jednog od najvećih favorita ovog takmičenja. Ali mi vam donosimo mnogo zanimljivosti kada su ova dva momka u pitanju, naime oni nastupaju zajedno tj. čine ekipu koja hara po cijeloj Bosni i Hercegovini, ali i regionu.

Ko je imao priliku da sluša ove momke ostao bih začuđen o kakvom profesionalizmu se radi. Lični sam svjedok i gost jedne ljetošnje svadbe na kojoj je nastupao Sanel Smolo, a majstorski ga je pratio sa harmonikom Ajdin Husetić. Sada kada su prošla obojica dalje, a u drugom krugu je sistem takmičenja drugačije, može ih sudbina povezati da pjevaju u duelu jedan protiv drugog, mada mi nismo za tu varijantu, želimo svi da obojicu vidimo u trećem krugu i nadamo se da će uspjeti u tome.

U nastavku pogledajte jedan video snimak i uvjerite se o kakvim majstorima je riječ:

https://www.facebook.com/ajdin10/videos/vb.100000150702813/1287492904599054/?type=3

Mnogo sreće i uspjeha želi im administracija portala Infosvijet.net

Autor : Infosvijet.net

Back to top button