Fc Bosna Yverdon priprema nekoliko događaja o kojim će se dugo pričati

Fc Bosna Yverdon ulazi u novu 2018.godinu ambiciozno i kompletan odbor radi na pripremi 3 događaja u bliskoj budućnosti. Prvi na red dolazi fudbalski turnir koji će se održati 20 i 21 januar. Već sada postoji ogromna zainteresovanost za ovaj važan događaj i pozivamo vas sve da uvaličate ovaj događaj dođete sa svojom djecom i uživate u fudbalu i naravno kao i svake godine u ponudi sve vrste bezalkoholni pića i naravno bosanski ćevapi.

Sledeći korak je važan za očuvanje bh.tradicije i okupljanje bošnjaka u Yverdonu,tačnije 03.februara, a kolektiv Fc Bosne Yverdon ponovo se potrudio da pripremi i organizuje vrijedno dešavanje, a upitanju je tradicionalna večera čiji će gosti biti popularni estradni umjetnik Adnan Zenunović i KUD Bosanski Ljiljani Luzern te večera za sve posjetioce.


Nakon toga sprema se novi muzički spektakl povodom 1.marta dana Nezavisnosti i 8.marta dana žena. Upitanju je muzičko veče koje će da ponovo da obori sve rekorde posjećenosti, a gosti večeri su pobjednik desete sezone Zvezda Granda Ibro Bublin, Selma Bajrami i izvorna grupa Zvuci Bosanskog Meraka. Ovu vrijednu organizaciju koja brine o našem podmlatku, našoj djeci i tradiciji treba podržati jer njihov uspjeh zavisti od posjećenosti ovih događaja jer se time i finansiraju sva dešavanja fudbalskog kluba Fc Bosna Yverdon.

Autor: Infosvijet.net

Back to top button