Foto: Vlasnik Binga Senad Džambić udaje obje kćerke – objavljeni detalji, priprema se svadba za pamćenje

Foto: Vlasnik Binga Senad Džambić udaje obje kćerke – objavljeni detalji, priprema se svadba za pamćenje
Adna Džambić i Kenan Kapidžić, sin Nedžade Kapidžić i advokata Emira Kapidžića, pred matičara će 5. maja, a na velikoj fešti, koja se priprema i za ovaj par, zapjevat će jedna od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu

Informacija o svadbi Adnana Brankovića, sina bivšeg premijera Vlade FBiH Nedžada Brankovića, i Amne Džambić, kćerke Senada Džambića, vlasnika trgovačkog lanca “Bingo”, danas je top-tema medija u našoj zemlji, prenosi portal coolstyle.ba.

Ovu ekskluzivnu informaciju, sa tačnim datumom svadbe, objavio je Coolstyle, a potom su je prenijeli brojni mediji u BiH.

Adna i Amna Džambić, Adnan Branković, Kenan Kapidžić, Naida Kapidžić i Mirza Imamović
Svadba decenije, kako su je neki mediji nazvali, zakazana je za 29. august u hotelu “Europa”, a kako saznajemo od prijatelja Adnana Brankovića i Amne Džambić, na njoj će biti više od 250 zvanica.

Ali, izgleda da ovo nije jedina vijest koju smo saznali danas, a koja je vezana za porodicu Džambić.

Kako su nam ekskluzivno otkrili prijatelji porodice vlasnika “Binga” Senad će udati i drugu kćerku ove godine i to tri mjeseca ranije.

Naime, Adna Džambić stat će pred matičara također u Sarajevu i to u 5. maja. Njen izabranik je Kenan Kapidžić, sin poznate sarajevske notarke Nedžade Kapidžić i advokata Emira Kapidžića.

I za ovo vjenčanje, kako saznajemo, priprema se velika fešta na kojoj bi trebala pjevati i jedna od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu.
U društvu sestara Džambić, i njihovih jačih polovina, veoma često je i Mirza Imamović, sin poznatog biznismena Nihada Imamovića, koji se zabavlja sa Naidom Kapidžić, sestrom Kenana Kapidžića.

Da li će i oni pred matičara u 2018. godini ostaje nam da vidimo u narednim mjesecima.

Inače, ova šestorka već duže vrijeme je nerazdvojna i na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa ljetovanja i zimovanja.

Bhdijaspora.net

Back to top button