Erkan Petekkaya, turski George Clooney u kojeg su zaljubljene mnoge kućanice!

Život markantnog turskog glumca sve je samo ne miran i uobičajen – Erkan Petekkaya kojeg trenutno gledamo u popularnoj sapunici „Paramparčad“ jedan je od onih takozvanih preobraćenika. Naime, nakon – malo je reći – burne mladosti i velikih problema s alkoholizmom, glumac se okrenuo obiteljskom životu i konzervativnim stavovima.

Otkad se vratio s odvikavanja od alkohola Erkan je čak u svoje ugovore o snimanjima serijala stavio klauzulu da ne snima scene ljubljenja i seksa.

Erkana nazivaju i turskim Georgeom Clooneyjem zbog njegova šarma i popularnosti, a tvrde njegovi obožavatelji – i sličnosti sa slavnim holivudskim glumcem. Iako je u turskoj javnosti bio poznat po razuzdanom ponašanju, to nikad nije umanjilo njegovu popularnost, a miljenik žena je oduvijek bio, to zna i on sam. “Svjestan sam da su zbog uloge u “Paramparčadi“ mnoge kućanice zaljubljene u mene, ali se ne bunim,“ izjavio je jednom prigodom sjajni glumac.

Serija „Paramparčad“ već je, nakon samo nekoliko prikazanih epizoda na OBN-u, postigla veliku gledanost kod bh. publike. Nije kasno da je i vi počnete gledati od utorka do petka nakon serije Elif, u 20:50h.

E-turneja