Deset puta smo imali s*ks! Zadrugari napali Kiju, a onda je ona progovorila o odnosu sa Filipom, pa pomenula i njegov ponos! (VIDEO)

Sinoć je izbio opšti haos, kada su se posvađali Kristina Kija Kockar, Lepi Mića i Milan Milošević. Pokrenula se tema o odnosu Kije i Filipa Đukića, a ova dva zadrugara su ustanovila da Kija laže, pa su je zbog toga napali.

– Sada ću ja da igram iskreno! Svi se borite za neku pravdu, a ćutite! Kija praviš budalom 35 ljudi! Mićo, Kija ti je pričala kakav je Filipov k**ac! Sve je kod nje “nisam”. Sada smo ustanovili Kija sve laže! – rekao je Milan.

– Nisam ti nikada rekla da sam zaljubljena u njega! Deset puta smo se je*ali, je l’ vam lakše sada?! Non-stop stavljate moje ime u usta! Filipov k**ac sam vidjela kada se skinuo za stolom! Filipa sam vidjela golog! Nikada nisam pričala kako je*e Filip! Ja za Filipa nisam pričala to! Rekla sam da sam se deset puta je*ala i šta sad? Smarate, gasite svjetlo! Ja sam rekla da sam ja zaljubljena! ‘Ajde dosta više! Sve što si rekao sada Milane, dosta! Je l’ može da se ugasi svjetlo i da sada spavamo?! – na ivici suza bila je Kija.

– Kija Kocar je meni rekla da je Filip u nju zaljubljen! To što ona demantuje, briga me! Šta me boli k**ac! Rekla mi je Kija da neće da se zabavlja sa Filipom zbog Andrije – vikao je Lepi Mića.

E-turneja

Back to top button