(FOTO) EVO KAKO JE PREVAREN GRAĐANIN BIH ZBOG KLADIONICE! PROČITAJTE NJEGOVU ISPOVIJEST..

Redakciji portala Crna-Hronika javio se zabrinuti građanin koji nije mogao a da svoju priču ne podijeli sa vama. U pitanju su kladionice i klađenje preko kladionica.

Pročitajte cijelu situaciju koja mu se desila.. Šokirat ćete se!

” Poštovanje,

ovo su brojevi telefona i profil grupe na Instagramu koja se bavi organiziranim kriminalom! Nude usluge dojave mečeva za 200eura! kada uplatite taj iznos preko Wensterna, pošalju tiket da je uplata izvršena, nakon prolaska tiketa šlikaju lažne Wenstern uplate sa vašim dobitkom i prekrivenim kodovima!

Potom traže da uplatite ponovo određenn iznos novca i kao dokaz da vas ne varaju traže samo 8 brojeva koda za podizanje tog novca. Nakon pola sata grupa uspijeva da podigne novac i bez kompletnog koda i nastavlja da se dopisuje sa vama i traži jos uplata novca jer to nije dovoljno!

Grupe se nalaze na području RS i BiH i ne nasjedajte na njihove manipulacije!

Danas sam išao u policiju ali policija im ne može ništa, jer su državljani druge države, a
brojevi su dostupni, profil radi, postavljaju i dalje objave dobitnih listića.
 
Ovako izgleda navodno dobitni listić!
Ovo je jedan od navodno uplaćenih transfera za mene gdje traže da se uplati ta provizija od 320eura da bi otkrili kod za podizanje novca!
Slike njihovih navodnih uplata i tiketa koji je odigran.
A ovo je naša prepiska sa Instagrama.
Ne nasjedajte na prevarante! Javljam vam se samo iz razloga da još ljudi ne nasjednu na prevaranta kao što sam i ja nasjeo. Hvala! “
CrnaHronika
mgid.com, 289198, DIRECT, d4c29acad76ce94f