JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE NA MOSTU U BEŠKI: Majka nije ni pokušala da je spase! Nakon što je Dunav progutao telo začuo se vrisak

Ronioci tragaju za bugarskom državljankom Verom Ivanovom Marinovom, koja se s mosta bacila u reku. Ona je u kolima ostavila majku, koja je kukala i jecala nakon nesreće

Vera Ivanova Marinova (38), državljanka Bugarske, skočila je danas s mosta u Beški u ledeni Dunav. Ona je prethodno automobilom pokušala da probije ogradu mosta, a kada joj to nije uspelo, izašla je iz kola i skočila sa 50 metara visine.

Tragedija se dogodila juče u 13.20 časova. Kako Kurir saznaje, Vera je vozila automobil „tojota“ nemačkih registarskih oznaka, a s njom u kolima je bila i njena majka Margarita Šandau.

 

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Išle ka Novom Sadu

– One su se kretale iz Beograda ka Novom Sadu. Negde na sredini mosta ćerka je odjednom automobilom krenula da probije zaštitnu ogradu mosta. To je pokušala dva puta. Kad je videla da ne može, zaustavila je kola i izašla. Majci je navodno rekla da mora da skoči. Odmah potom je preskočila ogradu i bacila se u Dunav – objašnjava izvor Kurira.

Njena majka, šokirana postupkom ćerke, nije stigla ni da izađe iz automobila.

– Nije ni pokušala da je spase, da je spreči. Kako nam je kratko rekla, bila je začuđena i preplašena kad je ona udarala kolima u ogradu. Žena kaže da ne zna zašto je ćerka htela da ubije i nju i sebe. Rekla je još da su se mnogo volele i da ne zna šta će sad da radi… Nakon toga je krenula da vrišti. Kukala je na sav glas dozivajući ćerku. Scena je stvarno bila jeziva – kaže naš sagovornik.

 

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Vozači pozvali policiju

Inače, o šokantnom događaju na mostu novosadsku policiju obavestio je neko od vozača koji su u prolazu videli trenutak kad je žena skočila. U potragu za bugarskom državljankom uključili su se i ronioci Žandarmerije, ali do zaključenja ovog broja njeno telo nije bilo nađeno.

Slična nesreća, još se traga za Marijanom Grahovac

Da podsetimo, pre samo dve nedelje dogodila se slična tragedija na Mostu slobode u Novom Sadu. Tada je, prema jednoj verziji, Marijana Grahovac (40) skočila s mosta u Dunav, a prema drugoj s mosta ju je bacio suprug Zoran Grahovac, koji je nakon ovog događaja uhapšen pod sumnjom da je počinio ubistvo. Za njenim telom se i dalje traga.

 

(Kurir.rs)

Back to top button