POTRESNA PORUKA MAJKE ČIJI SIN JE PRONAĐEN U RECI VRBAS: Uzmite svoju decu i bežite iz ove propale države!

Suzana Radovanović, majka Davida Dragičevića čije je telo pronađeno u reci Vrbas (24. marta) posle nedelju dana potrage, objavila je na društvenim mrežama potresne apele i pozive nadležnima da otkriju ko je ubio njenog sina.

https://www.facebook.com/suzana.dragicevic2/posts/1859772127409066

Roditelji su prethodnih dana posredstvom društvenih mreža organizovali potragu za nestalim Davidom. U jednoj od poruka napisanoj juče, majka se obratila roditeljima, istražnim organima upozoravajući da je njen sin brutalno ubijen, i krivci na slobodi. Njeno obraćanje posredstvom društvene mreže prenosimo u celosti:

“Sugradjani moji, stanovnici ove us..ane, propale države..uzmite svoju decu i bežite. Obraćam se tim našim propalim institucijama koje ništa nisu učinile za moje dete da osvetlaju sebi obraz i nađu krivnike koji su ubili mog sina prvenca, moju dobru neiskvarenu dušu!

https://www.facebook.com/suzana.dragicevic2/posts/1859034457482833

I opet apelujem..neko od te dece nešto zna oni su počinioci !!!!!!
Sugrađani moji, pomozite mi da se izvrši pritisak ne zbog mene, moga deteta više nema, nego zbog vaše dece.
Pitam vas da li ćete smeti svoje dete pustiti mirne duše u grad?!?
A džukelama, bagri koja se drznula uzeti nečiji život..DA LI STE SPAVALI SINOĆ???????”

Banjalučani se putem društvenih mreža pozivaju na mirno okupljanje i palenje sveća za Davida Dragičevića (21). Okupljanje pod nazivom “Stop nekažnjenim ubistvima u Banjaluci” biće organozovano večeras na Trgu Krajine od 18 časova.

FOTO: FOTO PRINTSCREEN BLMOJGRAD.COM
“Želimo da pošaljemo poruku javnosti i nadležnima da nećemo da odustanemo dok pravda ne bude zadovoljena”, poruka je sugrađana.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjalluke u međuvremenu su potvrdili da, u saradnji sa policijom, preduzimaju sve potrebne istražne radnje kako bi se

utvrdile sve okolnosti uzroka smrti Dragičevića. Prema rečima patologa Željka Karana, smrt je nastupila utapanjem, ali su uočene i brojne povrede koje je prethodno zadobio po telu.

Kurir.rs

Foto printscreen Facebook

Back to top button