ŠOKANTNA ODBRANA NASILNIKA Lazukić u intervjuu za “Blic”: Nataša samu sebe tukla, modrice su joj od anticelulit masaže (VIDEO)

Luka Lazukić, protiv kojeg je podneta krivična zbog premlaćivanja svoje supruge Nataše Bekvalac, dao je juče “Blicu” svoju verziju događaja koji je šokirao srpsku javnost. Tokom oštrog intervjua sa urednicom “Blica”, koji je na momente bio i neprijatan, Lazukić je izneo, kako tvrdi, “istinu”, ali za tu istinu nije bio spreman da u ovom trenutku ponudi bilo kakve dokaze, već samo tvrdnje. Od kojih će neke javnost šokirati možda i više od samog nasilnog događaja. 

Ukratko, kao što ćete videti

Ukratko, kao što ćete videti u našem ekskluzivnom videu, Lazukić je ponudio verziju da Natašu Bekvalac nije tukao; da kada je on tog jutra izašao iz stana ona nije imala modrice na telu i posekotine na licu koje su joj nepobitno utvrđene nešto kasnije tog dana u Urgentnom centru i koje su jasno vidljive na slikama koje danas javnost po prvi put ima priliku da vidi uz ovaj tekst. Lazukić štaviše tvrdi – bez nuđenja dokaza za to – da su neke od očiglednih povreda na telu Nataše Bekvalac nastale od anticelulit masaže, ili da ih joj je nanela neka treća, njemu nepoznata osoba ili, čak, Nataša Bekvalac sama sebi!

Dobro pripremljen

Očigledno dobro pripremljen, Luka Lazukić je u intervjuu za “Blic” uporno ponavljao da “nije pretukao svoju suprugu”, a da će sve navodne dokaze za svoje tvrdnje predati u određenom trenutku sudskim organima.

“Samo sam je pomerio”

Iako slike povreda Nataše Bekvalac pričaju svoju priču, Lazukić tvrdi da je suprugu navodno “samo pomerio od sebe” da ne bi došlo do fizičkog sukoba, jer je bilo verbalnog. Lazukić čak navodi da je on povređen u navodnom napadu Nataše Bekvalac, ali povrede nije želeo da pokaže “Blicu” i javnosti.

Pokazali smo mu i fotografije Nataše sa modricama, podlivima i posekotinama

“Blic” je predočio Lazukiću fotografije na kojoj Nataša Bekvalac ima podlive na rukama, a posle kratke pauze Lazukić nam je rekao da ne zna kako su te modice nastale.

Na naše pitanje da li aludira da je Nataša Bekvalac sama sebi nanela povrede, Lazukić je hladnokrvno rekao:

– Zašto je nemoguće? Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu. Ne samo svoju, već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpeli od nje i koje radi po šablonu.

Gde su dokazi?

U našem intervjuu sa suprugom Nataše Bakvalac, pogledajte i kako je odgovorio na pitanje kako žena sa manje od 60 kilograma može fizički da napada odrasle muškarce, kao i njegove optužbe protiv Nataše Bekvalac da sve “radi zbog novca”

Na direktan zahtev “Blica” da nam dostavi dokaze za svoje tvrdnje, Lazukić je ponavljao da će to ostaviti svojim advokatima i sudskim organima.

– To je procedura – rekao je Lazukić.

On je odgovorio i na pitanje o devojkama čije je poruke Nataša otkrila u njegovom telefonu, kako će reagovati ako bude osuđen, kao i šta bi rekao svojoj ćerki da za 20 godina dođe i kaže mu da ju je muž pretukao.

Ekskluzivni intervju s Lazukićem gledajte samo na sajtu “Blica”.

Pitanja na koja Luka Lazukić duguje odgovor javnosti

*Koji su dokazi za njegovu verziju priče?

*Zašto ne želi da pokaže, ako ih ima, povrede na rukama koje je zadobio kobne noći?

*Kako je moguće da je za samo pola sata, kolika je bila razlika između njetgovog napuštanja stana i ulaska Nataše Bekvalac u Urgentni centar, ona mogla da isplanira celu “zaveru” i sama sebi nanese povrede?

*Zbog čega tačno mu je zabranjen ulazak u Ameriku?

(Aleksandra Vučićević)

Back to top button