MISLIO JE DA GA NIKO NEĆE ČUTI! Sloba priznao Kiji DA SE NEĆE RAZVESTI: Naših pet godina veze i godinu dana braka zaslužuju OZBILJAN RAZGOVOR NAPOLJU! (VIDEO)

Sloba Radanović i Luna Đogani u toku dana pričali su o svom odnosu, a ukućanka je tvrdila da njih dvoje treba da ostanu zajedno jer smatra da zaslužuje njegovu ljubav poslije svega što su tokom osmomjesečnog boravka u rijalitiju prošli zajedno. Sloba se povodom toga nije posebno izjašnjavao, a razgovor je završio tako što je naglo ustao i napustio Bijelu kuću.

Međutim, pjevač je kasnije odlučio da se okupa u bazenu, a njegova još uvijek zakonita supruga Kristina Kockar i Bora Santana sjedili su pored kako bi mu pravili društvo. Iako je to bio jedan običan razgovor, dogodila se jedna nepredviđena situacija koja je razotkrila njegove emocije prema njoj.

Naime, Bora ih je ponovo pitao šta će biti sa njihovim brakom, a onda je razgovor krenuo svojim tokom. Sloba je mislio da se njegove riječi neće čuti u bazenu jer u tom trenutku nije koristio bubicu.

– Meni Slobodan neće da kaže svoje odgovore. Je l’ bi potpisao odmah? – pitala ga je Kija.

– Napisao sam da naših 5 godina veze i godinu dana braka zaslužuju jedan razgovor, napolju – rekao je Sloba.

– A ti treba da kažeš: Ne, ja tebe volim i kajem se zbog svega. A i što bi mi razgovarali kad ćemo se razvesti? – pitala je Kockareva.

– Ko to kaže? Hajde, reci? – pitao je Sloba tihim tonom.

Kristina je poslije ovoga ostala u šoku, kao i svi gledaoci kraj malih ekrana koji su jasno mogli čuti ovaj razgovor između njih dvoje.

Kako vi komentarišete Slobine riječi? Da li je Slobodan zaista donio odluku da se ipak neće razvesti, procijenite sami.

e-turneja

Back to top button