BIO JE DEO JUŽNOG VETRA, A SA JEDNIM ČLANOM IMAO JE SUKOB: OVA svađa duboko je povredila Sinana, ali mu je bivši kolega ipak odao počast!

Preminuli pevać Sinan Sakić bio je deo nekada izuzetno pupularne grupe “Južni vetar”, a nakon raspada muzičkog sastava svi su nastavili solo karijeru.

Grupa Južni vetar je proslavila Sinana, Draganu Mirković, Mileta Kitića, Indiru Radić, Šemsu Suljaković, Jašara Ahmedovskog i mnoge druge. Grupu je osnovao Miodrag Ilic, poznatiji kao Mile Bas, koji je bio kompozitor i tekstopisac svih hitova nastalih tokom osamdesetih i devedesetih. Muzički pravac koji su ovi izvođači zastupali kasnije je Rambo Amadeus nazvao – turbofolk.

Posle raspada, iako su bili kao porodica, Dragana Mirković i Mile Kitić su se posvađali 2009. godine, kada je ona odbila da bude gost na Kitićevom koncertu. Miletov koncert u Areni, koji je prošao neslavno, bio je razlog i njegove svađe sa Sinanom Sakićem. Nakon koncerta, Sinan je sa suprugom došao na afet parti, ali mu obezbeđenje nije dalo da uđe bez pozivnice, št je Sinana jako povredilo.

FOTO: DRAGAN KADIĆ, DRAGANA UDOVIČIĆ

Mile Kitić se oprostio od pokojnog kolege emotivnom porukom na društvenim mrežama.
https://www.instagram.com/p/BjepM4WnEXz/?utm_source=ig_embed

Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić

NE PROPUSTITE

Back to top button