Brutalne poruke iz Dodikovih usta: Iznio krevet na Trg i misli da je frajer! E neće…

– Kaže jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjaluci nešto uradi. Šta da uradi? Iznio krevet na Trg i misli da je frajer. Osmog (oktobra) više neće biti ovdje – zaprijetio je s pozornice Dodik

Predsjednik RS i kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, na predizbornom skupu stranke odgovorio je kandidatu PDR-a Draženu Dunđeru na izrečene prijetnje, a dotakao se i borbe Davora Dragičevića za istinu o ubistvu njegovog sina, Davida Dragičevića. Naime, Davor više od šest mjeseci protestvuje zajedno sa svojim sugrađanima na Trgu Krajine u Banjaluci, zahtijevajući pravdu i hapšenje ubica njegovog 21-godišnjeg sina.

Predsjednik RS mu sada, između ostalog, s pozornice poručuje:

– Kaže jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjaluci nešto uradi. Šta da uradi? Iznio krevet na Trg i misli da je frajer. Osmog (oktobra) više neće biti ovdje – zaprijetio je s pozornice Dodik.

Sramotne prijetnje prvog čovjeka u RS pogledajte u videu ispod:

Najava obračuna

Шта је ово предсједник СНСД-а, који повремено обавља и функцију предсједника Републике Српске, синоћ поручио?Да ли је ово најава обрачуна? Да ли ће опозиција коначно реаговати у складу са својим дужностима и моралним обавезама? Да ли ћемо сви "бити почишћени" са Трга онако како се испод кулиса говори?Да ли је ово вођа једног народа? Одговорите сами.

Gepostet von РеCтарт Српска – ReStart Srpska am Montag, 24. September 2018

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)