Jedinstvena prosiba na jedinstvenoj lokaciji: Dronom zaprosio djevojku na Kušlatu

U zadnje vrijeme momci se prosto utrkuju ko će bolje i više da iznenadi svoju ljepšu polovinu. Još jedna predivna, ljubavna priča stiže nam iz Podrinja. Pod izgovorom da posjete Kušlat kako bi dronom snimili kadrove džamije na špicastoj stijeni, Mujo Brčić je svoju djevojku Adisu Atić, tom prilikom zaprosio.

Ideju za ovu spektakularnu prosidbu dao je Mujin stariji brat Emir a ostale obaveze oko organizovanja iznenađenja za buduću mladu, braća Brčić povjerili su momcima iz One Moment Studija – Sulejmanu Muratoviću i Mirzi Kuli.

Za razliku od drugih, sličnih, prosidbi iz zraka, dron je ovaj put iskorišten da donese platno na kojem je bio ispisan natpis „ Adisa, udaj se za mene“. Vidno zatečena i uzbuđena Adisa nije oklijevala da izgovori sudbonosno “da” nakon čega je Mujo svojoj djevojci darovao vjerenički prsten, piše Tuzlanski.ba.

“Koliko je meni poznato, ovo je prvi put da neko zaprosi dijevojku baš ovdije na Kušlatu” – kaže Sulejman Muratović i dodaje: “Sretan sam što je baš nama pripala čast da realizujemo ovu ideju, prije svega jer sam na ovom lokalitetu zajedno sa svojom ekipom nedavno završio snimanje filmske priče o džamiji na Kušlatu, koja će se u aprilu mjesecu premijerno prvo prikazati publici širom BiH a zatim i u dijaspori.” Ovaj neobični lokalitet koji ljudi svakodnevno posjećuju u sve većem broju, pretvara se u jednu od značajnijih turističkih destinacija kad je u pitanju Podrinje.

(Tuzlanski.ba)

Back to top button