CRNOGORSKA ŽENA-BANDIT VRAĆENA SA BEOGRADSKOG AERODROMA: Atraktivna Nikolija nije poželjna u Srbiji!

Foto: Privatna Arhiva

Podgoričanka Nikolija Nina Lačević, koja je poznata javnosti kao članica ženske bande, vraćena je u četvrtak uveče sa aerodroma “Nikola Tesla” u Crnu Goru, pošto je njeno ime na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u Srbiju.

Kako su preneli crnogorski mediji, ulaz u našu državu zabranjen joj je zbog bliskih veza sa ljudima iz jednog kriminalnog klana iz susedne države.

– Ona je zadržana na aerodromu u Beogradu, a potom je u pratnji policije deportovana u Podgoricu, gde su joj vraćena dokumenta koja su joj prethodno, prilikom legitimisanja, bila oduzeta – naveli su oni. Atraktivna Crnogorka koja je ranije osuđivanja zbog krađe i mučenja jedne devojke, potvrdila je tamošnjim medijima da joj je saopšteno da “nije poželjna u Srbiji”.

Pripadnice takozvane ženske bande, podsetimo, javnosti su postale poznate kada je procurio snimak na kom one brutalno tuku jednu devojku u Crnoj Gori.

Akterke snimka bile su osuđene za nasilničko ponašanje. Lačevićeva je i prošle godine bila privođena zbog sumnje da je učestvovala u krađi skupocenih bundi i haljina od jedne sugrađanke.

(Kurir.rs/J.S./foto Privatna arhiva)